Specielle DIY ideer til haven

Hver have er forskellig. Den ene vælger en moderne stil, mens den anden foretrækker en frodig have. Der er variation ikke kun i plantningen, men også i møblerne og tilbehør. Du kan vælge at købe det i butikken, men det er selvfølgelig også muligt at samle det selv og give det et specielt twist. Er du klar til et sjovt job for at tilføje noget excentrisk til din have? Læs derefter videre. planter Du ser ofte en planter i træ eller sten i butikkerne, men der er andre materialer, du kan bruge til dette. Hvad med jeans eller et gammelt klaver? Under alle omstændigheder er der masser af unikke muligheder for at gøre din planter til en ægte blikfang. Læs her, hvordan du gør dette nøjagtigt. Gyngestativ En simpel gynge til haven er let sammensat. Skær noget træ i den rigtige størrelse og bor huller i det. Før et reb gennem dette og binde en tæt knude i slutningen. I den anden ende skal du forbinde en karabinhage, så du kan hænge gyngen. I stedet for reb kan du også vælge at bruge skiver. Dette gør det lidt fastere. Har du kyllinger i haven? Så kan de også lide at nyde denne legeplads nu og da. fuglehus Om efteråret har fuglene travlt med at lede efter noget at spise. Hjælp skaberne lidt sammen ved at tilføje et fuglehus i din have. Hvis du laver noget unikt ud af det, dræber du straks to fugle i en sten. På denne måde hjælper du fuglene og skaber din egen blikfang til haven. husnummer Foretrækker du din hjemmelavede blikfang foran huset? Vær så kreativ med dit husnummer. Brug f.eks. Negle til at lave dit nummer eller mal det selv. Derudover er det også muligt at arbejde med mos. Under alle omstændigheder er der nok muligheder for at gøre dit husnummer til noget særligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Have

Hækplanter

Måske er den mest åbenlyse grund til at vælge hækplanter frem for en flisebelagt have simpelthen, at hækplanter ser pænere ud. En have med fliser kan være slank og moderne, men også lidt på den kedelige side. Blomstrende hækplanter ser lidt anderledes ud hver sæson, hvilket gør din have til en livlig helhed. En stedsegrøn […]

Read More
Have

Sådan gør du din have vedligeholdelsesvenlig!

Vil du have noget grønt i din have, men du har ikke tid til at vedligeholde forskellige planter? Heldigvis er der løsninger til det. Der er masser af planter, der kræver lidt opmærksomhed. Derudover er der flere tricks til at begrænse vedligeholdelse. Nedenfor finder du flere tip til at gøre din have (mere) vedligeholdelsesvenlig. Brug […]

Read More